Etusivu

Vakka-Suomen Sammutinhuolto Ky

Sorvarintie 8, 23500 Uusikaupunki

Avoinna: ma-pe klo 9-16

Soita: 0500 911990

iso_slider

Vakka-Suomen Sammutinhuolto Ky on täyden palvelun paloturvallisuuden asiantuntija. Autamme asiakkaitamme pitämällä huolta heidän paloturvallisuudestaan. Tarkastamme, huollamme, raportoimme, koulutamme ja opastamme.

Olemme osa valtakunnallista paloturvallisuuden asiantuntijaliikkeiden ketjua. Työskentelemme aktiivisesti paloturvallisuuden eteen. Omassa toiminnassamme keskeisiä asioita ovat
vastuullisuus, ammattitaito ja kyky ymmärtää asiakkaitamme. Haluamme heidän toteavan:

”Paloturvallisuus: kunnossa.”

tuotteet

Sammuttimet ja niiden varusteet, turvaopasteet, tulityökaluvarusteet, palo- ja häkävaroittimet

TEHDÄÄN YHDESSÄ Uudestakaupungista ENTISTÄKIN TURVALLISEMPI

Vesa Soisalo
Huolto / Myynti

0500 911990
sammutinhuolto@vs-sammutinhuolto.fi

Anne-Mari Soisalo
Laskutus

040 7221730
sammutinhuolto@vs-sammutinhuolto.fi

Kasper Isoheiko
Huoltoteknikko

0440 911902
huolto@vs-sammutinhuolto.fi

Juho Isoheiko
Huoltoteknikko

040 8485676
huolto@vs-sammutinhuolto.fi

Tilaa kiin­teistön palo­turval­lisuus -opas!

Kiinteistön paloturvallisuus -oppaaseen on koottu kaikki mitä täytyy tietää kiinteistön paloturvallisuusasioista. Opas on tarkoitettu kiinteistön omistajille, toimenharjoittajille, kiinteistön huoltohenkilökunnalle, isännöitsijöille ja muille, joiden vastuulla on kiinteistön ylläpito. Kuka huolehtii alkusammutuvälineiden tarkastuksista ja huolloista? Mitä pitää ottaa huomioon vaarallisten aineiden varastoinnissa? Entä mitä velvollisuuksia huollolla on pelastustietä kohtaan? Nämä ja paljon muuta selviävät Kiinteistön paloturvallisuudesta. Lue lisää >>

Kaikkien sammutinten äiti: Gloria

Gloria on sammuttimien Grand Old Lady, joka syntyi Saksassa vuonna 1945. Gloria-sammuttimessa yhdistyvät perinteet, innovaatio ja laatu. Suomessa sammutinmerkki on ollut jo vuodesta 1968, jolloin Glorian maahantuonti aloitettiin.

Yli viisikymmentä vuotta sitten Turussa alkunsa saanut tarina sai jatkoa, kun Turvata toi valikoimiinsa jälleen Alku-sammuttimet.

Lue lisää täältä.